MY 2nd BIRTHDAY WISH

Annyeong~

So, this is my second birthday wish, kekeke~

You know what, i think is little bit embarrassing, kekeke~

But, because i wrote about this last year, i think i should write for this year too, kekeke~

Jadi, haha…,tahun lalu aku bikin sepuluh hal yang aku inginin di ulang tahun aku yang ke 14. Dan setelah aku baca ulang sekarang, nggak tau kenapa rasanya konyol gimana gitu, wkwk.. But, 4  dari 10 hal yang aku inginin terwujud loh! Yah, walau pendingnya lumayan lama, kekeke~ Jadi, yang terwujud itu :

1. Meet My Bias : Yup! Aku ketemu Super Junior di SS4 😀 😀

2. Mention by My Bias : Nggak di mention sama Jaejoong oppa sih, tapi di mention sama Kak Ryo, hehehe.. . Yah, dia mention aku setelah aku nge-tweet kalo aku lagi ulang tahun dan pengen banget di ucapin sama dia (bener – bener memalukan -_______- )

3. Get New Guitar : Abis pulang umroh , dapet gitar, hehe

4. My parents send me money : Jadi kata papaku, karena ulang tahun yang ke 14, aku dapet 1.4jt..,muehehehe…

Sisa enamnya belum, kekeke~ Mungkin tahun ini, amiinn… haha

 

Ok, so tomorrow is my birthday, and my birthday wishes are..,hmm..,well, i just want to be happy, become better girl than last year, success,  loved, and get a lot of money, muehehehehe… LONG LIVE!!!!!

😀

Well, silently i really hope Train will say something to me ( althought we’re in difficult problem right now) and i hope he will give me something, anything….

So so so so so so so

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!!!!

Advertisements

2 thoughts on “MY 2nd BIRTHDAY WISH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s