Talk 72 – #2013 Friendship

collage

Hoalaaaaaa~ I’m soooooooo glad that until the last month of 2013, I’m still with my bestieess, Qia, Fia, Tya, and Elsya. They were the best of the best. I’m so thankful to have such a great friends like them.

This year, we had many things that we walked through together. We learned many things from every bad and happy time. And I want to say that yes, this year was really challenged all of us, it was hard, a bunch of unexpected things happened, and everything became more complicated.

But, like I said before, we walked through everything together, we were very grateful that we could face every problem and learned from it. Each of us makes mistakes like always and we were so lucky to have each other that help us to fix it.

And yes, we also annoyed each other sometimes, and likes to tease each other, but that’s how friendships work, right? 😀 

Untuk moment yang paling diinget bareng mereka tahun inii……,hmmmm…,yang mana yaaaa….,hmmmm…,ada banyaaaak banget, kekeke~ Tapi yang baru – baru ini dan memang bisa dianggap seru itu, hmmmm…,kalo bareng Qia, seru nya karna sekarang kita udah bisa jalan malem – malem, bikin video di café, makan di restoran, main di timezone, berasa nge date gitu lah, hahaha

And what I love the most when Qia and I together is we can act like we are a badass although the truth is we’re absolutely not, hahahaha.. And we always amazed about how we can look at each other and know what is in each other mind 😀

Dan di tahun ini, Qia yang lebih sering memberikan petuah ke Gladis, dan ngasih berbagai macam solusi buat segala macam hal yang bikin Gladis berada dalam tekanan batin. Padahal di tahun – tahun sebelumnya, selama lima tahun Gladis dan Qia temenan, pemberi petuah dan pemberi solusi itu biasanya perannya Gladis. Tapi, yap, semenjak negara api menyerang semuanya berubah -,-  

Nah, untuk Fia, Tya, dan Elsya, berhubung aku dan mereka satu SMP dan rumah kita juga deketan, seperti tahun – tahun sebelumnya, kita hampir tau segala keadaan masing – masing, dan  apa – apa aja yang terjadi. Jadi yap, we’re knew about each other drama, about their boyfriend until their exboyfriend. So it is a veeeeeery long story.

Dan hal menarik yang kita lakukan ituuuuu….,hmmmm….,I think all we did this year associated with boys. Yeah, with our crush, and if I think about it today, it was really suck -,-

Ok, the others are….

Let’s talk about other friends I have 😀 Di SMA ini aku juga punya temen sebangku yang dulunya temen sekelas aku di kelas 2 dan 3 SMP, jadi kita udah saling kenal dari awal, hehe.. Dan temen sebangku aku ini, sangat sangat sangat kocak wkwk.. Oke, itu aja pen deskripsian tentang dia, karena memang itu fakta yang sangat menjelaskan kepribadiannya 😀

Dan di kelas aku di SMA ini, aku bersyukur juga aku bisa akrab sama temen – temen sekelas aku, dan juga temen – temen di organisasi.

I met so many new people this year, and I hope I can meet more nice people in 2014, make a lot of friends and make amazing memories with them. Because friendship is such an important relationship that everyone should have, right?

We need to remember, that any kinds of friends, from the true friend until the fake friend make us learn, and in this life we need and we must to learn many things. So never avoid social life, be yourself, and be brave 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s